המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
1.מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות). מכינים תבנית שקעים מסיליקון.
ממיסים את החמאה והשוקולד יחד עד קבלת קרם שוקולד חלק ומבריק. מצננים מעט.
בקערה אחרת בוחשים בעזרת כף עץ את הביצים, הסוכר והקמח. כשהשוקולד הצטנן מעט, מוסיפים אותו לעיסה ובוחשים.
יוצקים לשקעים ואופים כ-15 דקות.
אפשר לפזר אבקת סוכר מלמעלה, ואפשר להגיש עם שמנת רגילה או עם קצפת וגלידה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0