המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מערבבים בקערה חלב קוקוס, חלבונים, קורנפלור, פפריקה, פטרוזיליה, שום, מלח ופלפל לפי הטעם.
משרים את השוקיים בתערובת ל-30 דקות לפחות.
מעבירים את הפירורית לקערה. טובלים את השוקים בפירורים ומהדקים היטב.
מניחים את השוקיים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מזליפים/ מתיזים שמן זית בנדיבות.
אופים כ-45 דקות או עד שהשוקיים זהובות וקריספיות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0