המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר טפאל שטוח לטגן את העוף היטב עד שישחים מכל הכיוונים.
לקצוץ את הבצל, כולל הגבעולים הארוכים, להוסיף לעוף ולטגן יחד עוד מספר דקות. להוסיף לימונים ותבלינים. לכסות ולבשל 10 דקות.
להוסיף את המים ולתת להתבשל על אש קטנה בערך שעה, עד שהרוטב מסמיך והעוף רך.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0