המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר טפאל שטוח לטגן את העוף היטב עד שישחים מכל הכיוונים.
לקצוץ את הבצל, כולל הגבעולים הארוכים, להוסיף לעוף ולטגן יחד עוד מספר דקות. להוסיף לימונים ותבלינים. לכסות ולבשל 10 דקות.
להוסיף את המים ולתת להתבשל על אש קטנה בערך שעה, עד שהרוטב מסמיך והעוף רך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0