המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר רחב ושטוח שמים את השוקיים, שמן ובצלים, מטגנים יחד והופכים מדי פעם כדי שהעוף יהיה שזוף מכל הצדדים.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, פפריקה מתוקה, כורכום, רוטב בצלים וכוס מים.
מכסים ומבשלים כחצי שעה.
מוסיפים פתיתים, 1/2 2 כוסות מים רותחים ומלח.
מערבבים בזהירות כדי לא לפרק את העוף, מבשלים עוד 10 דקות, נותנים לתבשיל לנוח 10 דקות ומגישים. אפשר לקשט עם פטרוזיליה קצוצה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1