המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר רחב ושטוח שמים את השוקיים, שמן ובצלים, מטגנים יחד והופכים מדי פעם כדי שהעוף יהיה שזוף מכל הצדדים.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, פפריקה מתוקה, כורכום, רוטב בצלים וכוס מים.
מכסים ומבשלים כחצי שעה.
מוסיפים פתיתים, 1/2 2 כוסות מים רותחים ומלח.
מערבבים בזהירות כדי לא לפרק את העוף, מבשלים עוד 10 דקות, נותנים לתבשיל לנוח 10 דקות ומגישים. אפשר לקשט עם פטרוזיליה קצוצה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הכנתי..עם פרגיות יצא מעולה הילדים לא אוהבים להתעסק עם עצמות....
איזה כיף שאהבת, יום מקסים 🌸
הצג מתכונים נוספים
הערות 1