המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה גדולה את כל מצרכי הרוטב עד היטמעות כל המרכיבים.
מנקים את שוקי האווז, ומייבשים היטב.
מניחים את שוקי האווז בתוך הרוטב בעדינות ומשרים לפחות שעתיים (רצוי לילה שלם במקרר).
מסדרים את שוקי האווז בתבנית פיירקס משומנת, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 16 דקות.
מוציאים מהתנור, הופכים בעדינות ומחזירים לתנור לעוד 16 דקות.
מנמיכים את האש ל-130 מעלות, ואופים עוד 40 דקות עד להזהבה.
לפני ההגשה מפזרים שומשום על השוקיים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0