המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-230 מעלות.
מניחים את שוקי האווז בקערה עם מרכיבי התיבול ומעסים בעזרת הידיים את הבשר מכל צדדיו. *ניתן להמיר את הדבש בסילאן באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מעבירים את שוקי האווז המתובלים לתבנית אפיה, מוסיפים כוס מים, מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ומעבירים לתנור החם לכ-30 דקות.
מסירים את רדיד האלומיניום וממשיכים לצלות כ-15 דקות נוספות, עד להשחמה יפה של השוקיים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0