המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוטפים את השוקיים ומייבשים היטב בנייר סופג. מסדרים את השוקיים בתבנית.
מוסיפים את כל חומרי המרינדה לקערית, מערבבים עד שהסוכר נמס, ויוצקים על גבי השוקיים.
מכסים בניילון נצמד, ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות.
מוציאים את התבנית מהמקרר.
שמים בקערית את הדבש והשום הכתוש, ומערבבים. מורחים את השוקיים בתערובת הדבש, ומתבלים במלח, פלפל שחור ופפריקה.
מחזירים את השוקיים לתבנית. מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש ל-200 מעלות, וצולים במשך כשעה ורבע. משחימים את השוקיים משני הצדדים.
מגישים לצד תפוחי אדמה אפויים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0