המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים במחבת מחמאה ושמן, מטגנים את שוקי העוף מכל הצדדים עד להזהבה. בכל פעם מטגנים מספר שוקיים ומניחים בצד.
מוסיפים למחבת את כל המרכיבים בוחשים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את שוקי העוף, מכסים את המחבת, מביאים שוב לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כ-25 דקות עד שהעוף רך.
מסירים את המכסה, מבשלים על להבה בינונית עד שהרוטב מסמיך מאוד ועוטף את השוקיים. במהלך הבישול הופכים את השוקיים ברוטב מספר פעמים ומגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0