המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
על אש גבוהה, לחמם בסיר שמן זית ופלפל שחור.
להכניס את הפלפלים, לערבב, להכניס את הבצל ולערבב. להכניס את שוקי העוף ולתבל.
להקטין את האש ולאחר רבע שעה להכניס את גרגירי החומוס. לבשל על להבה נמוכה כ-45 דקות. *ניתן להמיר את אבקת מרק העוף לאבקת צלי בקר באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0