המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לטגן את רצועות הבצל עד שקיפות ולהכניס אותם לקערה.
להוסיף לקערה את שאר המרכיבים מלבד העוף והירקות ולערבב עד לאיחוד החומרים.
לסדר בתבנית את העופות, הגזר ותפוחי האדמה ולהוסיף פנימה את הרוטב מהקערה.
לערבב את שוקי העוף והירקות כך שהרוטב יכסה את כל פני תכולת התבנית.
להכניס לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל- 60 דקות. (כל רבע שעה יש להפוך את העופות כך שהם יקבלו טעם בכל הכיוונים).
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0