לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה רוטב צ'ילי מתוק, שום, ג'ינגר וסויה.
מכניסים את שוקי העוף לרוטב, מכסים ומשרים שעתיים במקרר.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מכינים שתי קערות. באחת טורפים את הביצים עם מעט מלח ופלפל ובשנייה מניחים פירורית פנקו.
טובלים את השוקיים בביצים, מעבירים לפירורית פנקו ומצפים היטב את השוקיים.
מסדרים אותן על תבנית בשכבה אחת.
מתיזים ספריי שמן ואופים כ-45 דקות עד להזהבה.
מגישים חם עם רוטב צ'ילי מתוק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0