מתכון חגיגי ומיוחד, שמשלב טעמים עשירים של שוקי עוף מבושלים ביין, עם נגיעות מתוקות של ענבים צלויים. המנה הזו מושלמת לארוחת חג או סתם לפנק את עצמכם ביום חול. היא קלה להכנה, מרשימה במראה וטעימה בטירוף
מחממים שמן זית בסיר על אש בינונית-גבוהה.
מטגנים את שוקי העוף עד להזהבה מכל הצדדים. מוציאים לצלחת נפרדת.
שלב 2
5 דקות
מוסיפים למחבת את הבצל האדום, התימין והשום. מטגנים עד שהבצל מתרכך.
יוצקים את היין הלבן ומביאים לרתיחה.
שלב 3
30 דקות
מערבבים את המים עם אבקת מרק בצל, מלח ופלפל לפי הטעם, ויוצקים לסיר.
מחזירים את שוקי העוף לסיר, מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות.
שלב 4
40 דקות
מסירים את המכסה, מוסיפים את אשכולות הענבים ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
אופים במשך 40 דקות, או עד שהעוף מבושל לחלוטין והענבים מתרככים ומשחימים מעט.
שלב 1
מתוך
4
מחממים שמן זית בסיר על אש בינונית-גבוהה.
מטגנים את שוקי העוף עד להזהבה מכל הצדדים. מוציאים לצלחת נפרדת.
שלב 2
מתוך
4
מוסיפים למחבת את הבצל האדום, התימין והשום. מטגנים עד שהבצל מתרכך.
יוצקים את היין הלבן ומביאים לרתיחה.
שלב 3
מתוך
4
מערבבים את המים עם אבקת מרק בצל, מלח ופלפל לפי הטעם, ויוצקים לסיר.
מחזירים את שוקי העוף לסיר, מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות.
שלב 4
מתוך
4
מסירים את המכסה, מוסיפים את אשכולות הענבים ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
אופים במשך 40 דקות, או עד שהעוף מבושל לחלוטין והענבים מתרככים ומשחימים מעט.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0