המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מעסים בעדינות את שוקי העוף ובצלי השאלוט עם רוטב הטריאקי והדבש, תימין, מלח ופלפל.
מסדרים את השוקיים על תבנית שמתאימה לתנור.
אופים בחום של 190 מעלות שעה ו–15 דקות.
ב–10 הדקות האחרונות לצלייה, מוסיפים את התאנים, מערבבים קלות וממשיכים בצלייה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2