המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את הבצל לפלחים כמו תפוז.
מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את השוקיים ומשחימים את העוף משני הצדדים.
מוסיפים את המים על אש נמוכה עד להרתחה, מוסיפים את התבלינים.
אחרי בישול כשהעוף מוכן, יש להוסיף את הסוכר ולבשל על אש נמוכה לחמש דקות.
להגיש עם אורז לבן מבושל. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0