מסדרים את העוף בתבנית בשכבה אחת, מוסיפים לתבנית את בצלי השאלוט ושיני השום. מערבבים בקערה סויה, חומץ אורז, דבש, ג'ינג'ר ורוטב צילי חריף. יוצקים את הרוטב על העופות ומערבבים היטב. מכסים את התבנית בנייר כסף, כאשר העופות עם צד העור כלפי מטה.
שלב 2
0 דקות
מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות. וצולים במשך כ-90 דקות.
שלב 3
0 דקות
מורידים את רדיד האלומיניום, וממשיכים בצלייה במשך כ-30 דקות נוספת.
שלב 4
0 דקות
הכנת האורז: מחממים בווק 3 כפות שמן. מוסיפים את קוביות הגזר והאפונה, הבצל הירוק ושני סוגי הפטריות, מתבלים במלח ופלפל שחור, ומטגנים במשך מספר דקות. מוציאים את הירקות מווק.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים לווק שתי כפות שמן, ומחממים. מוסיפים את האורז, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים על להבה גבוהה, תוך כדי ערבוב במשך כ-3 דק. מחזירים את הירקות לווק עם האורז. יוצקים על האורז והירקות את רוטב הסויה, ומערבבים היטב במשך כ-2 דק נוספות, ומוציאים.
שלב 6
0 דקות
מגישים את העוף והאורז עם הירקות בכלי הגשה נאה.
שלב 1
מתוך
6
מסדרים את העוף בתבנית בשכבה אחת, מוסיפים לתבנית את בצלי השאלוט ושיני השום. מערבבים בקערה סויה, חומץ אורז, דבש, ג'ינג'ר ורוטב צילי חריף. יוצקים את הרוטב על העופות ומערבבים היטב. מכסים את התבנית בנייר כסף, כאשר העופות עם צד העור כלפי מטה.
שלב 2
מתוך
6
מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות. וצולים במשך כ-90 דקות.
שלב 3
מתוך
6
מורידים את רדיד האלומיניום, וממשיכים בצלייה במשך כ-30 דקות נוספת.
שלב 4
מתוך
6
הכנת האורז: מחממים בווק 3 כפות שמן. מוסיפים את קוביות הגזר והאפונה, הבצל הירוק ושני סוגי הפטריות, מתבלים במלח ופלפל שחור, ומטגנים במשך מספר דקות. מוציאים את הירקות מווק.
שלב 5
מתוך
6
מוסיפים לווק שתי כפות שמן, ומחממים. מוסיפים את האורז, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים על להבה גבוהה, תוך כדי ערבוב במשך כ-3 דק. מחזירים את הירקות לווק עם האורז. יוצקים על האורז והירקות את רוטב הסויה, ומערבבים היטב במשך כ-2 דק נוספות, ומוציאים.
שלב 6
מתוך
6
מגישים את העוף והאורז עם הירקות בכלי הגשה נאה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0