מנקים את שאריות הנוצות מהשוקיים, שוטפים אותן ומסננים.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים לקערית את חומרי המרינדה (החל מהיין ועד לשמן כולל), ומערבבים היטב.
שלב 3
0 דקות
מכניסים את השוקיים לכלי, ויוצקים את המרינדה לתוך הכלי עם השוקיים.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את פרוסות הנקטרינה והחמוציות לכלי ומשרים במשך הלילה במקרר. במהלך הזמן הזה הופכים את השוקיים מדי פעם, בכדי שהמרינדה תכסה את השוקיים מכל הצדדים.
שלב 5
0 דקות
מוציאים את הכלי מהמקרר, ומשאירים מחוץ למקרר במשך כשעתיים, עד שהשוקיים יהיו בטמפרטורת החדר.
שלב 6
0 דקות
מניחים את השוקיים בתבנית, מניחים בין השוקיים את פרוסות הנקטרינה והחמוציות.
שלב 7
0 דקות
מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות. אופים את השוקיים במשך כשעתיים.
שלב 8
0 דקות
לאחר שעתיים יש להפוך את השוקיים.
שלב 9
0 דקות
ממשיכים לאפות כחצי שעה נוספת. מורידים את רדיד האלומיניום וממשיכים לאפות במשך עשר דקות.
שלב 10
0 דקות
לאחר ששוקי העוף קיבלו צבע זהוב, יש להשאירן בתנור חם וכבוי במשך כחצי שעה נוספת, לפחות, על מנת שתהליך הקירור יהיה איטי ושהרוטב יתקרמל וידבק לעוף ויצפה אותו.
שלב 1
מתוך
10
מנקים את שאריות הנוצות מהשוקיים, שוטפים אותן ומסננים.
שלב 2
מתוך
10
מוסיפים לקערית את חומרי המרינדה (החל מהיין ועד לשמן כולל), ומערבבים היטב.
שלב 3
מתוך
10
מכניסים את השוקיים לכלי, ויוצקים את המרינדה לתוך הכלי עם השוקיים.
שלב 4
מתוך
10
מוסיפים את פרוסות הנקטרינה והחמוציות לכלי ומשרים במשך הלילה במקרר. במהלך הזמן הזה הופכים את השוקיים מדי פעם, בכדי שהמרינדה תכסה את השוקיים מכל הצדדים.
שלב 5
מתוך
10
מוציאים את הכלי מהמקרר, ומשאירים מחוץ למקרר במשך כשעתיים, עד שהשוקיים יהיו בטמפרטורת החדר.
שלב 6
מתוך
10
מניחים את השוקיים בתבנית, מניחים בין השוקיים את פרוסות הנקטרינה והחמוציות.
שלב 7
מתוך
10
מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות. אופים את השוקיים במשך כשעתיים.
שלב 8
מתוך
10
לאחר שעתיים יש להפוך את השוקיים.
שלב 9
מתוך
10
ממשיכים לאפות כחצי שעה נוספת. מורידים את רדיד האלומיניום וממשיכים לאפות במשך עשר דקות.
שלב 10
מתוך
10
לאחר ששוקי העוף קיבלו צבע זהוב, יש להשאירן בתנור חם וכבוי במשך כחצי שעה נוספת, לפחות, על מנת שתהליך הקירור יהיה איטי ושהרוטב יתקרמל וידבק לעוף ויצפה אותו.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0