המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור לחום גבוה (220 מעלות) ומשמנים תבנית גדולה בשתי כפות שמן זית.
מחממים את הדבש כחצי דקה במיקרוגל לריכוך. מערבבים היטב את הסויה עם הדבש ומניחים בצד.
מכניסים את כל הירקות לקערה ומערבבים היטב עם שתי כפות שמן זית ופלפל שחור.
מסדרים את השוקיים בתבנית ומברישים מעט בתערובת הסויה והדבש.
מסדרים ליד השוקיים את הירקות החתוכים. מעליהם יוצקים באופן אחיד את מרק תיבול ירקות השורש שהמסנו במים רותחים.
מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור ל-30 דקות.
מוציאים את התבנית ומסירים את נייר הכסף. הופכים את השוקיים ומברישים אותם שוב בתערובת הסויה והדבש שנותרה. מערבבים את הירקות ומוסיפים את שיני השום וענפי הרוזמרין.
מכניסים לתנור ואופים ללא כיסוי כ-30 דקות נוספות או עד שהירקות התרככו לגמרי. מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0