המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 220 מעלות, ומשמנים תבנית בשתי כפות שמן זית.
מחממים את הדבש כחצי דקה במיקרוגל. מערבבים היטב את הסויה עם הדבש.
מכניסים את כל הירקות לקערה, ומערבבים עם 2 כפות שמן זית ופלפל שחור.
מסדרים את השוקיים בתבנית, ומברישים מעט בתערובת הסויה והדבש.
מסדרים ליד השוקיים את הירקות החתוכים. יוצקים מעל את ציר מרק ירקות השורש.
מכסים את התבנית בנייר כסף, ומכניסים לתנור ל-30 דקות.
מוציאים את התבנית, ומסירים את נייר הכסף. הופכים את השוקיים, ומברישים אותם שוב בתערובת הסויה והדבש שנותרה. מערבבים את הירקות, ומוסיפים את שיני השום.
אופים ללא כיסוי כ-20-35 דקות נוספות או עד שהירקות התרככו לגמרי. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0