המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
מכינים תערובת מהחרדל, הדבש, שמן הזית, המלח והפלפל. מעסים את שוק הטלה בתערובת.
מניחים בתבנית שמתאימה לתנור את תפוחי האדמה, הבטטות, עשבי התיבול, ראשי השום והעגבניות. מניחים מעל הירקות את שוק הטלה עם שאריות הרוטב וכוס מים.
צולים בתנור כ - 30 דקות עד לקבלת צבע זהוב.
הופכים את השוק וצולים 30 דקות נוספות מהצד השני עד לקבלת צבע זהוב.
מנמיכים את התנור לטמפרטורה של 120 מעלות, מכסים את התבנית בנייר כסף וצולים שעה, עד שעתיים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 3