המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
מכינים תערובת מהחרדל, הדבש, שמן הזית, המלח והפלפל. מעסים את שוק הטלה בתערובת.
מניחים בתבנית שמתאימה לתנור את תפוחי האדמה, הבטטות, עשבי התיבול, ראשי השום והעגבניות. מניחים מעל הירקות את שוק הטלה עם שאריות הרוטב וכוס מים.
צולים בתנור כ - 30 דקות עד לקבלת צבע זהוב.
הופכים את השוק וצולים 30 דקות נוספות מהצד השני עד לקבלת צבע זהוב.
מנמיכים את התנור לטמפרטורה של 120 מעלות, מכסים את התבנית בנייר כסף וצולים שעה, עד שעתיים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
מאוד
מה זה צולים...? בגריל ? וד
היי, בתנור. חג שמח 🌸
כתוב שוק טלה עם חרדל ודבש אך ברשימה כתוב סילאן. נא לתקן.
היי, אפשר גם וגם. חג שמח 🌸
הצג מתכונים נוספים
הערות 3