המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום מקסימלי.
מורחים את השוק בשמן זית וזורים מלח ופלפל.
מכניסים לתנור ואופים על רשת 15 דקות.
בסיר גדול וכבד על להבה גבוהה, מזהיבים את הירקות במשך 5 דקות.
מוסיפים לסיר את שוק הטלה, סוכר ומחצית מכמות התבלינים. מכסים במים, מבשלים על אש בינונית במשך 240 דקות.
מוסיפים את שאר התבלינים, עשבי התיבול, הערמונים והשזיפים ואופים בתנור עוד 20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0