המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכניסים לקערה את כל חומרי הרוטב, ומערבבים היטב.
מניחים את שוק הטלה בתבנית (אני משתמשת בתבנית חד פעמית גדולה), שופכים את הרוטב על השוק, ומורחים אותו היטב מכל הצדדים.
קולפים וחותכים את הירקות לקוביות גדולות, ומשרים במים (לא חובה). מפזרים את הירקות מסביב לשוק, ומערבבים עם הרוטב שבתבנית.
עוטפים בנייר אלומיניום, מכניסים לתנור ב-160 מעלות למשך כ-420 דקות.
מוציאים את השוק מהתבנית לפחות רבע שעה לפני ההגשה, ומכסים אותה בנייר אלומיניום.
מניחים על מגש ההגשה ומסביב את הירקות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0