המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים את השמן בסיר גדול למרק. כותשים את השום פנימה ומטגנים ממש 2-3 שניות. צריך לשים לב שהשום לא ישחיר, כי אז הוא יהיה מר.
מוסיפים מעט מים, על מנת להפסיק את טיגון השום.
מוסיפים כף פפריקה מתוקה וחריפה לפי רמת החריפות הרצויה. מטגנים קלות ומוסיפים את הרסק, וממשיכים לטגן עוד 5 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה, מרק עוף ומוסיפים מים.
מבשלים את המרק עד שתפוחי האדמה רכים. טועמים -אולי צריך להמליח עוד (אפשר עם מרק עוף ואפשר עם מלח בזהירות).
לבסוף, מוסיפים את הכרובית עם האטריות, לשים לב אולי צריך להוסיף עוד מים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0