המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
להכנת הבצק: מערבבים את הקמח, ביצה, 50 גרם חמאה מומסת, 2 כפות סוכר וחלב במיקסר עם וו גיטרה למשך 10 דקות.
מכסים את הקערה ומשהים עד תפיחה.
להכנת המילוי: בסיר קטן ממיסים 150 גרם חמאה על אש נמוכה ומוסיפים את הסוכר החום והקינמון, עד לקבלת תערובת אחידה. מסירים מהאש ומצננים.
מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק בעזרת מערוך למלבן.
מורחים על המלבן את המלית ומפזרים את האגוזים.
מגלגלים את המלבן לגליל ובעזרת סכין חותכים לגלילים קטנים (4 ס"מ).
להכנת הסירופ: מערבבים את רבע כוס הסוכר עם רבע כוס מים רותחים, עד המסה.
מעמידים את הגלילים בתבנית עגולה ובעזרת מברשת מושחים את הסירופ.
אופים כ–25 דקות עד להשחמה של הגלילים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0