המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מרתיחים בסיר רסק תפוחים עם קורנפלור ומים, ומערבבים היטב.
כשהרסק מסמיך מאוד, מכבים את האש ומוסיפים סוכר, קינמון, תבלינים ודבש, ולבסוף תפוחים מגורדים, ומשלימים טעמים עם סוכר.
מקררים את התערובת כדי שנוכל לעבוד איתה.
מניחים את עלה הבצק פתוח, ובמרכזו מניחים שביל ארוך של מלית תפוחים.
מורחים את הצדדים הריקים של הבצק בביצה טרופה, ומגלגלים לצורה של גליל.
אחרי שסוגרים את הבצק, מהדקים ומעטרים את השוליים בעזרת מזלג.
מעבירים לתבנית אפייה עם מעט קמח.
מורחים בביצה טרופה ומכניסים לתנור ל-30 דקות, או עד שהבצק תופח ובגוון חום.
מניחים בצלחת הגשה ומפזרים מעל אבקת סוכר. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0