המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את תפוחי העץ עם החמאה, הסוכר, הדבש ושקית סוכר וניל.
מוסיפים את הצימוקים הלבנים ומקררים.
פורסים את 3 עלי הפילו כך שנוצרת חפיפה של 50% ביניהם, מורחים שכבה דקה של חמאה מומסת.
מניחים את תפוחי העץ בצד הקרוב מימין לשמאל.
מגלגלים לגלילה, מורחים בביצה טרופה ואופים ב-195 מעלות, כ-20 דקות.
מפזרים אבקת סוכר ומגישים, אפשר עם גלידת וניל או קצפת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0