מתבלים את הבשר חצי יום מראש לפחות. שמים את נתחי ההודו בקערה גדולה ומוסיפים לו את הקטשופ, השום, השמן, מיץ הלימון והתבלינים. שומרים במקרר.
שלב 2
0 דקות
משחילים את חתיכות הבשר, לא צפוף מדי, על שפודי במבוק חד-פעמיים, 4-5 חתיכות על כל שיפוד (שפודי מתכת עדיפים, כמובן, אך לא הכרחיים). דוחקים את הבשר לקצה השיפוד כדי שיהיה אפשר להחזיק בו בקלות.
שלב 3
0 דקות
צולים על האש, וכאשר הבשר נראה מוכן מהצד התחתון, הופכים את השיפוד וצולים מהצד השני. עדיף לצלות קצת פחות מאשר יותר מדי, כי אז הבשר מאבד את כל מרקם וטעם. לכן, בבקשה, לא יותר משלוש דקות מכל צד. אפשר תמיד להחזיר את השפוד לאש לדקה או שתיים.
שלב 1
מתוך
3
מתבלים את הבשר חצי יום מראש לפחות. שמים את נתחי ההודו בקערה גדולה ומוסיפים לו את הקטשופ, השום, השמן, מיץ הלימון והתבלינים. שומרים במקרר.
שלב 2
מתוך
3
משחילים את חתיכות הבשר, לא צפוף מדי, על שפודי במבוק חד-פעמיים, 4-5 חתיכות על כל שיפוד (שפודי מתכת עדיפים, כמובן, אך לא הכרחיים). דוחקים את הבשר לקצה השיפוד כדי שיהיה אפשר להחזיק בו בקלות.
שלב 3
מתוך
3
צולים על האש, וכאשר הבשר נראה מוכן מהצד התחתון, הופכים את השיפוד וצולים מהצד השני. עדיף לצלות קצת פחות מאשר יותר מדי, כי אז הבשר מאבד את כל מרקם וטעם. לכן, בבקשה, לא יותר משלוש דקות מכל צד. אפשר תמיד להחזיר את השפוד לאש לדקה או שתיים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0