דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
שיפודי הודו לברביקיו
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. שיפודי הודו לברביקיו

שיפודי הודו לברביקיו

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
איך מכינים שיפודים כמו ששיפודים צריכים להיות? מתחילים עם המתכון הזה

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2.5  קילוגרם
חזה הודו חתוך לחתיכות בגודל כ-3 ס"מ
0.25  כוס
קטשופ 750 גרם אסם אסם
3  כפיות
שום כתוש
0.25  כוס
שמן קנולה
0.5  כוס
מיץ סחוט למיץ
1  כפית
פלפל שחור לפי הטעם
1.5  כפות
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מתבלים את הבשר חצי יום מראש לפחות. שמים את נתחי ההודו בקערה גדולה ומוסיפים לו את הקטשופ, השום, השמן, מיץ הלימון והתבלינים. שומרים במקרר.
  • שלב 2

    0 דקות
    משחילים את חתיכות הבשר, לא צפוף מדי, על שפודי במבוק חד-פעמיים, 4-5 חתיכות על כל שיפוד (שפודי מתכת עדיפים, כמובן, אך לא הכרחיים). דוחקים את הבשר לקצה השיפוד כדי שיהיה אפשר להחזיק בו בקלות.
  • שלב 3

    0 דקות
    צולים על האש, וכאשר הבשר נראה מוכן מהצד התחתון, הופכים את השיפוד וצולים מהצד השני. עדיף לצלות קצת פחות מאשר יותר מדי, כי אז הבשר מאבד את כל מרקם וטעם. לכן, בבקשה, לא יותר משלוש דקות מכל צד. אפשר תמיד להחזיר את השפוד לאש לדקה או שתיים.
שיפודי הודו לברביקיו

שלב 1 מתוך 3

מתבלים את הבשר חצי יום מראש לפחות. שמים את נתחי ההודו בקערה גדולה ומוסיפים לו את הקטשופ, השום, השמן, מיץ הלימון והתבלינים. שומרים במקרר.

שיפודי הודו לברביקיו

שלב 2 מתוך 3

משחילים את חתיכות הבשר, לא צפוף מדי, על שפודי במבוק חד-פעמיים, 4-5 חתיכות על כל שיפוד (שפודי מתכת עדיפים, כמובן, אך לא הכרחיים). דוחקים את הבשר לקצה השיפוד כדי שיהיה אפשר להחזיק בו בקלות.

שיפודי הודו לברביקיו

שלב 3 מתוך 3

צולים על האש, וכאשר הבשר נראה מוכן מהצד התחתון, הופכים את השיפוד וצולים מהצד השני. עדיף לצלות קצת פחות מאשר יותר מדי, כי אז הבשר מאבד את כל מרקם וטעם. לכן, בבקשה, לא יותר משלוש דקות מכל צד. אפשר תמיד להחזיר את השפוד לאש לדקה או שתיים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • על האש
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • ידידותי לקטו
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • שיפודי סלמון בתיבול אסייתי

    שיפודי סלמון בתיבול אסייתי

    20 דקות קל
  • שיפודי רוזמרין וסלמון

    שיפודי רוזמרין וסלמון

    20 דקות בינוני
  • שיפודי פרגית ועגבניות ברוטב ברביקיו

    שיפודי פרגית ועגבניות ברוטב ברביקיו

    75 דקות קל
  • שיפודי חזה עוף מהירים

    שיפודי חזה עוף מהירים

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים