חותכים כל חזה עוף לאורכו, לשניים. מסדרים את הנתחים בתבנית פיירקס מלבנית גדולה בשכבה אחת.
שלב 2
0 דקות
מערבבים את כל חומרי ההשריה בקערה קטנה. טורפים היטב, אפשר להוסיף גם פלפל חריף לפי הטעם. יוצקים את ההשריה על נתחי העוף.
שלב 3
0 דקות
מכסים את התבנית בנייר נצמד, ומאחסנים במקרר למשך שעתיים לפחות, או למשך כל הלילה.
שלב 4
0 דקות
כחצי שעה לפני ההכנה, משרים את שיפודי הבמבוק במים, זה מאפשר לשים אותם בגריל מבלי שיתלקחו.
שלב 5
0 דקות
מחממים את הגריל או את הגחלים.
שלב 6
0 דקות
משחילים את נתחי העוף של השיפודים לאורכם, אם רוצים אפשר להשחיל גם קוביית בצל או עגבניית שרי על השיפוד.
שלב 7
0 דקות
מניחים את השיפודים על הגריל, או הגחלים (או מתחת לגריל בתנור ביתי), במרחק כ-15 ס"מ ממקור החום. צולים כ-15 דקות, או עד שהעוף מוכן לפי דרגת הצלייה הרצויה. לא לצלות יתר על המידה, על מנת שלא יתייבש. מפעם לפעם הופכים ומברישים בשארית ההשריה. מגישים מיד כשהעוף מוכן.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
חותכים כל חזה עוף לאורכו, לשניים. מסדרים את הנתחים בתבנית פיירקס מלבנית גדולה בשכבה אחת.
שלב 2
מתוך
7
מערבבים את כל חומרי ההשריה בקערה קטנה. טורפים היטב, אפשר להוסיף גם פלפל חריף לפי הטעם. יוצקים את ההשריה על נתחי העוף.
שלב 3
מתוך
7
מכסים את התבנית בנייר נצמד, ומאחסנים במקרר למשך שעתיים לפחות, או למשך כל הלילה.
שלב 4
מתוך
7
כחצי שעה לפני ההכנה, משרים את שיפודי הבמבוק במים, זה מאפשר לשים אותם בגריל מבלי שיתלקחו.
שלב 5
מתוך
7
מחממים את הגריל או את הגחלים.
שלב 6
מתוך
7
משחילים את נתחי העוף של השיפודים לאורכם, אם רוצים אפשר להשחיל גם קוביית בצל או עגבניית שרי על השיפוד.
שלב 7
מתוך
7
מניחים את השיפודים על הגריל, או הגחלים (או מתחת לגריל בתנור ביתי), במרחק כ-15 ס"מ ממקור החום. צולים כ-15 דקות, או עד שהעוף מוכן לפי דרגת הצלייה הרצויה. לא לצלות יתר על המידה, על מנת שלא יתייבש. מפעם לפעם הופכים ומברישים בשארית ההשריה. מגישים מיד כשהעוף מוכן.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0