המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הסלמון לקוביות בגודל בינוני.
בקערה גדולה מערבבים יחד את מרכיבי המשרה – 1 כוס רוטב טריאקי, 1/4 כוס סויה, 1/4 כוס מים, 1/2 צ'ילי קצוץ, 1/2 צרור כוסברה קצוצה, ומניחים את קוביות הסלמון בפנים. לחצי שעה לפחות (אפשר יום קודם).
מסננים את הסלמון מהמשרה.
מעבירים את קוביות הסלמון לקערה של פירורית זהב ומצפים מכל הכיוונים.
מחממים מחבת משומנת מעט לחום גבוה ומטגנים את קוביות הסלמון מכל הכיוונים (ניתן גם לאפות בתנור). משפדים על שיפודי יקיטורי.
מגישים עם רוטב צ'ילי, ובצל ירוק קצוץ מעל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0