בקערה גדולה מערבבים יחד את מרכיבי המשרה – 1 כוס רוטב טריאקי, 1/4 כוס סויה, 1/4 כוס מים, 1/2 צ'ילי קצוץ, 1/2 צרור כוסברה קצוצה, ומניחים את קוביות הסלמון בפנים. לחצי שעה לפחות (אפשר יום קודם).
שלב 3
1 דקות
מסננים את הסלמון מהמשרה.
שלב 4
2 דקות
מעבירים את קוביות הסלמון לקערה של פירורית זהב ומצפים מכל הכיוונים.
שלב 5
10 דקות
מחממים מחבת משומנת מעט לחום גבוה ומטגנים את קוביות הסלמון מכל הכיוונים (ניתן גם לאפות בתנור).
משפדים על שיפודי יקיטורי.
שלב 6
1 דקות
מגישים עם רוטב צ'ילי, ובצל ירוק קצוץ מעל.
שלב 1
מתוך
6
חותכים את הסלמון לקוביות בגודל בינוני.
שלב 2
מתוך
6
בקערה גדולה מערבבים יחד את מרכיבי המשרה – 1 כוס רוטב טריאקי, 1/4 כוס סויה, 1/4 כוס מים, 1/2 צ'ילי קצוץ, 1/2 צרור כוסברה קצוצה, ומניחים את קוביות הסלמון בפנים. לחצי שעה לפחות (אפשר יום קודם).
שלב 3
מתוך
6
מסננים את הסלמון מהמשרה.
שלב 4
מתוך
6
מעבירים את קוביות הסלמון לקערה של פירורית זהב ומצפים מכל הכיוונים.
שלב 5
מתוך
6
מחממים מחבת משומנת מעט לחום גבוה ומטגנים את קוביות הסלמון מכל הכיוונים (ניתן גם לאפות בתנור).
משפדים על שיפודי יקיטורי.
שלב 6
מתוך
6
מגישים עם רוטב צ'ילי, ובצל ירוק קצוץ מעל.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0