המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל חומרי המרינדה בתוך קופסה שטוחה, שהשיפודים יכולים להיכנס בצורה נוחה, רצוי בעלת מכסה הנסגר הרמטית שניתן לקחת לטיול. *ניתן להמיר את יין האורז ביין לבן באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לכל שיפוד נועצים בקצהו עגבניית שרי וחצי פטריה.
כמה שעות לפני הארוחה משרים את שיפודי העוף (לאחר שהופשר, אם היה קפוא) בתוך הרוטב בקופסה הסגורה.
מי שמכין את השיפודים בעצמו יכול להשרות קוביות של עוף ברוטב ורק באתר הפיקניק לנעוץ בהן את השיפודים. רצוי לקחת את הקופסה בתוך צידנית לאתר הפיקניק כמו שהיא. אם לא ניתן, מסננים את הרוטב ולוקחים לחוד את הבשר ולחוד את הרוטב.
לאחר שהמנגל מחומם היטב, מניחים עליו את השיפודים כשהם נוטפים רוטב. משהים על המנגל זמן קצר בלבד, אחרת הבשר מתייבש. רצוי 2-3 דקות מכל צד, עד שהבשר מעט משחים ומופיעים פסים שחומים. אוכלים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0