המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את הפרגיות לנתחים בינוניים (2X2 ס"מ) ומעבירים לקערה. משרים את הנתחים ברוטב ברביקיו לשעה לפחות.
במקביל, משרים שיפודי עץ במים, כדי שלא ישרפו בעת הצלייה.
משפדים על כל שיפוד נתחי פרגית וחצאי עגבניות שרי לסירוגין.
מחממים גריל פחמים (מנגל) או מחבת פסים וצולים את השיפודים, כחמש דקות מכל צד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0