המתכון הזה נוצר עבור 25 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכמות מספיקה ל-20-25 שיפודי עץ בינוניים.
חותכים את חזה העוף לרצועות עבות ומניחים בקערה. מוסיפים מלח ומערבבים. מניחים בצד 2-3 דקות.
מניחים את פירורית הזהב בתבנית שטוחה ורחבה.
מניחים את הביצים בקערה, מוסיפים את הקמח, חרדל, מיונז וקטשופ ומערבבים וטורפים לתערובת אחידה ללא גושים.
מוסיפים את חזה העוף ומערבבים עד לציפוי מלא בתערובת. משפדים את הרצועות לאורך על השיפודים.
מצפים בפירורי הלחם ומניחים בתבנית רחבה.
מחממים במחבת רחבה (שאורך השיפוד נכנס אליה) שמן חצי עמוק ומטגנים את השיפודים על אש גבוהה עד להשחמה משני הצדדים. מוציאים לרשת מרופדת בנייר סופג.
להכנת הפירה תפו"א: מחממים בסיר מים כף מלח עד לרתיחה, מוסיפים את תפו"א ומבשלים עד שיהיו רכים. מסננים ממי הבישול ומשאירים מעט נוזלים בצד, מועכים לפירה ומתבלים בכורכום, מלח ופלפל שחור. מוסיפים שמן ומעט ממי הבישול ומערבבים.
הגשה: מגישים את שיפודי השניצל עם פירה וקטשופ ליד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0