המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הרוטב:
מניחים את כל היוגורט בסיר. בוחשים היטב את הקורנפלור בכוס מים, עד שהוא נמס לגמרי, ומוסיפים לסיר. מביאים לרתיחה עדינה תוך כדי בחישה.
מוסיפים את הזעתר, מלח ופלפל וממשיכים לבשל על סף רתיחה, תוך כדי בחישה, עד שהרוטב מסמיך. מסירים מהאש (אפשר להכין כמה שעות מראש ולשמור מחוץ למקרר).
לקראת ההגשה, מרתיחים את הפסטה במים עד שהיא כמעט מוכנה. במקביל, מזהיבים את השום בשמן הזית במחבת קטנה, ובנוסף: מחממים את הרוטב הלבן עד לסף רתיחה.
יוצקים את תוכן המחבת (כולל השמן) לסיר, מוסיפים את הנענע היבשה ומערבבים.
מסננים את הפסטה הכמעט מוכנה ומוסיפים לסיר הלבן. בוחשים ומבשלים שתי דקות.
מגישים עם הרבה רוטב בצלחות עמוקות ואוכלים בכף.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0