המתכון הזה נוצר עבור 18 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים תבנית השקעים (מומלץ להשתמש בתבנית סיליקון) + מקלוני ארטיק/מקלוני סוכריה/שיפודים לנעיצה.
מכינים את הג'לי לפי הוראות היצרן ויוצקים לתוך תבנית השקעים בגובה 1 ס"מ. מקפיאים כ-10 דקות.
מחממים פטל קפוא עם סוכר ומים בסיר על אש קטנה ומועכים היטב את הפרי עד קבלת מחית. מצננים.
מקציפים במיקסר שמנת מתוקה עם אבקת סוכר לקצפת רכה ומערבבים לתוך הקצפת את מחית הפטל. יוצקים על שכבת הג'לי ומקפיאים ל-10 דקות.
ממיסים את השמנת והשוקולד במיקרוגל כדקה. מערבבים היטב עד להמסה מלאה.
יוצקים על שכבת המקפא ומקפיאים ל 10 דקות.
מוציאים מהמקפיא, נועצים מקלות ארטיק במרכז כל שקע ומקפיאים לשעתיים לפחות.1.. מחלצים מהתבנית ומגישים או שומרים בהקפאה עד ההגשה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0