מקציפים את הביצים עם הסוכר עד אשר מתקבלת תערובת תפוחה ובהירה מאוד.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת השוקולד ומערבבים היטב עד להטמעה.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את אבקת השקדים ואת הקמח לתערובת השוקולד ומערבבים היטב.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את הליקר ומערבבים קלות.
שלב 6
90 דקות
מכניסים את התערובת למקרר ל-90 דקות עד להתקשות.
שלב 7
0 דקות
מניחים על משטח עבודה 2 צלחות עמוקות: באחת שמים סוכר רגיל, בצלחת השנייה שמים אבקת סוכר ובקערית קטנה שמים מים להרטבת הידיים.
שלב 8
0 דקות
מוציאים את קערת התערובת מהמקרר, קורצים עיגולים ומגלגלים, מעבירים לצלחת הסוכר הרגיל ומגלגלים, מעבירים לצלחת עם אבקת הסוכר וגם שם מגלגלים עד לכיסוי כל העוגייה.
שלב 9
0 דקות
מניחים את העוגיות בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
שלב 10
15 דקות
מחממים תנור ל-170-180 מעלות זמן אפייה של 15 דקות ולא יותר. העוגייה תראה רכה וזה בסדר. העוגיות מתקשות מעט מחוץ לתנור. יתקבלו עוגיות רכות ונימוחות.
שלב 11
1 דקות
ניתן להמיר את הקמח לקמח תופח כשר לפסח אסם ואת הליקר בברנדי. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
11
ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל, מצננים מעט.
שלב 2
מתוך
11
מקציפים את הביצים עם הסוכר עד אשר מתקבלת תערובת תפוחה ובהירה מאוד.
שלב 3
מתוך
11
מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת השוקולד ומערבבים היטב עד להטמעה.
שלב 4
מתוך
11
מוסיפים את אבקת השקדים ואת הקמח לתערובת השוקולד ומערבבים היטב.
שלב 5
מתוך
11
מוסיפים את הליקר ומערבבים קלות.
שלב 6
מתוך
11
מכניסים את התערובת למקרר ל-90 דקות עד להתקשות.
שלב 7
מתוך
11
מניחים על משטח עבודה 2 צלחות עמוקות: באחת שמים סוכר רגיל, בצלחת השנייה שמים אבקת סוכר ובקערית קטנה שמים מים להרטבת הידיים.
שלב 8
מתוך
11
מוציאים את קערת התערובת מהמקרר, קורצים עיגולים ומגלגלים, מעבירים לצלחת הסוכר הרגיל ומגלגלים, מעבירים לצלחת עם אבקת הסוכר וגם שם מגלגלים עד לכיסוי כל העוגייה.
שלב 9
מתוך
11
מניחים את העוגיות בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
שלב 10
מתוך
11
מחממים תנור ל-170-180 מעלות זמן אפייה של 15 דקות ולא יותר. העוגייה תראה רכה וזה בסדר. העוגיות מתקשות מעט מחוץ לתנור. יתקבלו עוגיות רכות ונימוחות.
שלב 11
מתוך
11
ניתן להמיר את הקמח לקמח תופח כשר לפסח אסם ואת הליקר בברנדי. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1