המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפזרים מעל החצילים הפרוסים 1 כפית מלח ומערבבים יחד.
שופכים עליהם מים עד כיסוי גובה פרוסות החציל ומשרים לחצי שעה.
בזמן הזה מכינים את המרינדה: שמים בקערה ביצים, מיונז, מלח, פלפל שחור, חרדל וכף קמח, ומערבבים הכל עד שאין גושים.
מסננים את פרוסות החציל ומייבשים אותן באמצעות נייר סופג.
מכינים 3 קערות - בקערה אחת את הקמח, בקערה שנייה את המרינדה בקערה שלישית את פירורית הזהב.
טובלים בקמח, אח"כ בבלילה ואח"כ בפירורית זהב (לא לשכוח להדק את הפירורים בדיוק כמו בשניצל).
מטגנים בשמן חם עד הזהבה.
מגישים עם רוטב סלסה או מיונז שום.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 6