המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משטחים את השניצלים בצדו החלק של פטיש שניצלים.
טובלים בביצה טרופה ומצפים בפירורי לחם.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים כ-15 דקות.
מכינים רוטב: מעבירים לסיר קטן את הקטשופ, הסוכר החום והמים, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים עוד דקה.
יוצקים את הרוטב על השניצלים ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0