המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מנקים ומשטחים את השניצל.
מכניסים את שקית הביסלי לשקית נוספת, ומכים בפטיש שניצלים עד לקבלת פירורים בעובי הרצוי.
טובלים את השניצלים בביצה, ומצפים בפירורי ביסלי.
מחממים שמן במחבת, ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה וקריספיות רצויה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0