המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לחתוך את השניצל לרצועות.
לערבב את חומרי הבלילה עד קבלת בלילה אחידה.
לחמם בסיר שמן לטיגון עמוק.
לטבול את רצועות העוף בבלילה ולטגן בשמן החם עד הזהבה מ-2 הצדדים. להניח בצד.
להכניס לסיר נפרד את מצרכי הרוטב ולהביא לרתיחה.
להכניס לרוטב החם את רצועות השניצל המטוגן ולהנמיך להבה.
לבשל את השניצל 10 דקות על אש קטנה ולהגיש.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0