המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים את חזה העוף בקערה ומוסיפים את הביצים, איולי שום, חרדל מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים היטב. מכניסים למקרר למינימום שעה!! (עדיף כמה שעות)
מצפים את השניצלים בתערובת פירורי הלחם והשומשום.
מחממים שמן ומטגנים עד הזהבה.
מצננים על רשת צינון.
להכנת הטורטייה - מורחים רוטב ברביקיו ומניחים את השניצל מעל. מוסיפים ירקות שאוהבים ומוסיפים רוטב קטשופ ומיונז וספייסי איולי.
מגלגלים את הטורטייה וצורבים על מחבת פסים/טוסטר ללא שמן!!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1