המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בכלי רחב שמן זית, מיץ לימון וקליפת לימון מגורדת.
משרים בתערובת את ארבעת נתחי עגל החלב למשך 60 דקות.
מכינים את הציפוי: טורפים את הביצים עם החרדל. בצלחת אחרת מערבבים קמח עם מעט מלח ופלפל.
מחממים שמן לטיגון עמוק במחבת.
מסדרים את הצלחות לפי הסדר הבא: הכי קרוב למחבת שמים את הצלחת השטוחה עם פירורי הפנקו, אחריה צלחת ביצים טרופות, אחריה הקמח ובסוף הכלי עם פרוסות הבשר.
טובלים את פרוסת בשר משני צידיה בקמח ומנערים עודפי קמח. טובלים את הנתח בביצה הטרופה, משני הצדדים ומיד אחר כך בפירורי הפנקו (ניתן להשתמש גם בפירורית זהב במקום, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), כך שפרוסת הבשר תהיה ומצופה היטב משני הצדדים בשכבה אחידה.
מכניסים מיד למחבת עם השמן החם ומטגנים יפה משני הצדדים 4 דקות מכל צד.
מוציאים את הנתח המטוגן מהמחבת, מניחים על שלוש שכבות של נייר סופג לספיגת עודפי שמן.
מטפטפים מיץ לימון ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0