להכנת הפתיתים (המלית):
שמים שמן בתחתית הסיר ומטגנים את הבצל עם כפית סוכר עד הזהבה.
כשהבצל מזהיב יפה מוסיפים פתיתים ומערבבים היטב. מוסיפים 2 כפיות מלח ו-1/4 כפית פלפל ומערבבים. שופכים מים רותחים, מערבבים וסוגרים את הסיר עם מכסה.
מבשלים על אש קטנה 5 דקות. אחרי הבישול נותנים לסיר מנוחה ל-20 דקות.
שלב 2
10 דקות
להכנת השניצל:
ממיינים את השניצלים לזוגות.
מכינים צלחת אחת עם קמח, צלחת עם פירורית זהב וצלחת נוספת עם ביצים, מיונז, חרדל, 1/2 כפית מלח ו-1/4 כפית פלפל שחור, מעורבבים לבלילה אחידה.
לוקחים חזה עוף, מניחים מלית מעל סוגרים מעל החזה עוף נוסף.
מקמחים, טובלים בבלילה ואח״כ בפירורית.
מטגנים עד הזהבה.
שלב 3
1 דקות
מגישים עם קטשופ ומיונז טומי.
שלב 1
מתוך
3
להכנת הפתיתים (המלית):
שמים שמן בתחתית הסיר ומטגנים את הבצל עם כפית סוכר עד הזהבה.
כשהבצל מזהיב יפה מוסיפים פתיתים ומערבבים היטב. מוסיפים 2 כפיות מלח ו-1/4 כפית פלפל ומערבבים. שופכים מים רותחים, מערבבים וסוגרים את הסיר עם מכסה.
מבשלים על אש קטנה 5 דקות. אחרי הבישול נותנים לסיר מנוחה ל-20 דקות.
שלב 2
מתוך
3
להכנת השניצל:
ממיינים את השניצלים לזוגות.
מכינים צלחת אחת עם קמח, צלחת עם פירורית זהב וצלחת נוספת עם ביצים, מיונז, חרדל, 1/2 כפית מלח ו-1/4 כפית פלפל שחור, מעורבבים לבלילה אחידה.
לוקחים חזה עוף, מניחים מלית מעל סוגרים מעל החזה עוף נוסף.
מקמחים, טובלים בבלילה ואח״כ בפירורית.
מטגנים עד הזהבה.
שלב 3
מתוך
3
מגישים עם קטשופ ומיונז טומי.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0