המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים טוב במים את העוף.
מגרדים את שיני השום ומניחים בקערה.
בקערה מניחים את החרדל, פלפל שחור גרוס, מעט מלח, וביצה.
משרים את פרוסות חזה העוף בתוך התערובת למשך מינימום 30 דקות (מומלץ להשרות יממה)
אחרי שהשרתם את החזה עוף בתערובת, מחממים מחבת עם שמן.
טובלים את חזה העוף בפירורי לחם ומטגנים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0