המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הפסטה עפ"י ההוראות על גבי האריזה.
בסיר מים רותחים, עם 2 כפיות מלח, מבשלים את פרחי הברוקולי כ - 10 דקות עד שהם מתרככים מעט.
מחממים את השניצל בטוסטר או בתנור כ - 10 דקות עד להשחמה.
מחממים במחבת עמוקה את רוטב העגבניות ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הפסטה המוכנה ומערבבים היטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0