בוררים את השעועיות, שוטפים במים (כל סוג שעועית בנפרד), ומשרים בנפרד במשך 8-12 שעות.
שלב 2
0 דקות
מסננים, שוטפים, מסננים שנית, מניחים כל סוג בסיר נפרד ויוצקים מים עד לכיסוי.
שלב 3
5 דקות
הוראות לבישול שעועית לבנה וחומה: מביאים לרתיחה כל סוג שעועית בסיר נפרד ומבשלים 5 דקות.
שלב 4
5 דקות
שופכים את מי בישול השעועית, ושוב יוצקים מים רותחים עד כיסוי, מביאים לרתיחה, ומבשלים 5 דקות (חוזרים על הפעולה עוד פעמיים).
שלב 5
0 דקות
לאחר ארבעה סבבי בישול, יוצקים שוב מים עד כיסוי, מוסיפים - לכל סוגי השעועית - בצל וגזר ומתבלים במרק תיבול, מבשלים עד לריכוך השעועית. רבע שעה לפני גמר הבישול מתבלים במלח.
שלב 6
10 דקות
בישול שעועית לימה: בסיר נפרד מבשלים את שעועית הלימה במי מלח, עד לריכוכה, כ-10 דקות.
שלב 7
0 דקות
מסננים את שלושת סוגי השעועית מהמים ומערבבים יחד. מתבלים במלח ובפלפל ויוצקים שמן זית, חומץ ומיץ לימון ומערבבים קלות.
שלב 8
0 דקות
משהים כשעה למיצוי הטעמים. טועמים ומשפרים את הטעם.
שלב 9
0 דקות
מגישים בטמפרטורת החדר כתוספת למאכלי בשר ואורז.
שלב 1
מתוך
9
בוררים את השעועיות, שוטפים במים (כל סוג שעועית בנפרד), ומשרים בנפרד במשך 8-12 שעות.
שלב 2
מתוך
9
מסננים, שוטפים, מסננים שנית, מניחים כל סוג בסיר נפרד ויוצקים מים עד לכיסוי.
שלב 3
מתוך
9
הוראות לבישול שעועית לבנה וחומה: מביאים לרתיחה כל סוג שעועית בסיר נפרד ומבשלים 5 דקות.
שלב 4
מתוך
9
שופכים את מי בישול השעועית, ושוב יוצקים מים רותחים עד כיסוי, מביאים לרתיחה, ומבשלים 5 דקות (חוזרים על הפעולה עוד פעמיים).
שלב 5
מתוך
9
לאחר ארבעה סבבי בישול, יוצקים שוב מים עד כיסוי, מוסיפים - לכל סוגי השעועית - בצל וגזר ומתבלים במרק תיבול, מבשלים עד לריכוך השעועית. רבע שעה לפני גמר הבישול מתבלים במלח.
שלב 6
מתוך
9
בישול שעועית לימה: בסיר נפרד מבשלים את שעועית הלימה במי מלח, עד לריכוכה, כ-10 דקות.
שלב 7
מתוך
9
מסננים את שלושת סוגי השעועית מהמים ומערבבים יחד. מתבלים במלח ובפלפל ויוצקים שמן זית, חומץ ומיץ לימון ומערבבים קלות.
שלב 8
מתוך
9
משהים כשעה למיצוי הטעמים. טועמים ומשפרים את הטעם.
שלב 9
מתוך
9
מגישים בטמפרטורת החדר כתוספת למאכלי בשר ואורז.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0