המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קוטמים את ראשי תרמילי השעועית. חולטים את התרמילים במים רותחים במשך שלוש דקות, עד שהם אכילים ואז מסננים ומעבירים לקערה עם מי קרח.
מחממים שמן בווק ומטגנים בו את הג'ינג'ר, שום ופלפל חריף (אם רוצים), עד שהשום מתחיל להזהיב.
מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים עד שהסוכר נמס והרוטב מסמיך ומגישים מיד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0