מפשירים ושמים את השעועית בקערה, יוצקים מים רותחים, מוסיפים מלח, משהים כ-5 דקות ומסננים.
שלב 2
0 דקות
יוצקים את השמן למחבת עמוקה ורחבה, מוסיפים את השום, מעמידים על להבה נמוכה ומאדים תוך כדי בחישה מתמדת עד שהשמן מתחמם מעט.
שלב 3
0 דקות
מפזרים את הסוכר, מערבבים, וכשהשום מתחיל להזהיב יוצקים את המים ואת מיץ הלימון, ומוסיפים את החרדל, הפלפל, והמלח.
שלב 4
7 דקות
מערבבים היטב, מוסיפים מיד את השעועית ומערבבים, תוך כדי הקפדה שכל השעועית תכוסה ברוטב. אין לכסות את המחבת, אבל יש לערבב לעתים תכופות במשך כ-5-7 דקות הבישול, כדי שכל תרמילי השעועית יספגו את הרוטב. השעועית צריכה להישאר פריכה וקשה מעט.
שלב 5
0 דקות
מוציאים את השעועית לקערה, מפזרים את הבוטנים, מערבבים ומגישים חם.
שלב 1
מתוך
5
מפשירים ושמים את השעועית בקערה, יוצקים מים רותחים, מוסיפים מלח, משהים כ-5 דקות ומסננים.
שלב 2
מתוך
5
יוצקים את השמן למחבת עמוקה ורחבה, מוסיפים את השום, מעמידים על להבה נמוכה ומאדים תוך כדי בחישה מתמדת עד שהשמן מתחמם מעט.
שלב 3
מתוך
5
מפזרים את הסוכר, מערבבים, וכשהשום מתחיל להזהיב יוצקים את המים ואת מיץ הלימון, ומוסיפים את החרדל, הפלפל, והמלח.
שלב 4
מתוך
5
מערבבים היטב, מוסיפים מיד את השעועית ומערבבים, תוך כדי הקפדה שכל השעועית תכוסה ברוטב. אין לכסות את המחבת, אבל יש לערבב לעתים תכופות במשך כ-5-7 דקות הבישול, כדי שכל תרמילי השעועית יספגו את הרוטב. השעועית צריכה להישאר פריכה וקשה מעט.
שלב 5
מתוך
5
מוציאים את השעועית לקערה, מפזרים את הבוטנים, מערבבים ומגישים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0