המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קודם כל מרתיחים את השעועית במים וקצת כורכום עד שהיא נעשית רכה.
אח"כ שופכים לתוך מסננת ושוטפת אותה.
בסיר נפרד, מטגנים בצל עד שמזהיב טיפה, מוסיפים 2 כפות רסק עגבניות, מגרדים עגבניה או שניים ומוסיפים תבלינים: פפריקה מתוקה/ חריפה מה שאוהבים, פלפל שחור, מרק עוף, מלח, אורגנו. מוסיפים את השעועית מערבבים מעט שייתפס הטעם.
מוסיפים מים עד גובה השעוית ומבשלים את שמתאדה הרוטב והשועית מקבלת את המרקם של הרוטב.
אפשר להוסיף קוביות בשר
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0