המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את קצוות השעועית משני הצדדים.
ממלאים סיר במים עד חצי מגובהו, מוסיפים מלח ומרתיחים.
כשהמים בסיר רותחים, מכניסים בזהירות את השעועית, מביאים שוב לרתיחה. מבשלים 3-4 דקות. בשלב זה השעועית עדיין פריכה. אם אתם אוהבים אותה רכה יותר, ממשיכים לבשל עוד דקה או שתיים.
מסננים את השעועית מהמים. מעבירים לצלחת הגשה או קערה, סוחטים חצי לימון מעל, מפזרים מעט מלח ומערבבים.
ניתן לשמור במקרר ולחמם שוב. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0