לחמם בסיר את השמן, להוסיף את הבצל ולטגן מעט, להוסיף את העגבניה והגמבה ולערבב.
שלב 2
0 דקות
להוסיף את קוביות הבשר ולהמשיך לטגן כמה דקות עד שהבשר מחליף את צבעו.
שלב 3
0 דקות
להוסיף מים לגובה כחצי סיר.
שלב 4
0 דקות
כשמגיע לרתיחה לתבל ולבשל כשעה או עד שהבשר יתרכך, אם צריך עוד מעט מים להוסיף.
שלב 5
15 דקות
להוסיף את השעועית הירוקה כשנשאר מעט רוטב ולבשל עוד כרבע שעה.
*ניתן להמיר את השעועית הירוקה בצהובה או בקפואה ואת הבשר ב-500 גרם בשר מספר 4 חתוך לקוביות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
5
לחמם בסיר את השמן, להוסיף את הבצל ולטגן מעט, להוסיף את העגבניה והגמבה ולערבב.
שלב 2
מתוך
5
להוסיף את קוביות הבשר ולהמשיך לטגן כמה דקות עד שהבשר מחליף את צבעו.
שלב 3
מתוך
5
להוסיף מים לגובה כחצי סיר.
שלב 4
מתוך
5
כשמגיע לרתיחה לתבל ולבשל כשעה או עד שהבשר יתרכך, אם צריך עוד מעט מים להוסיף.
שלב 5
מתוך
5
להוסיף את השעועית הירוקה כשנשאר מעט רוטב ולבשל עוד כרבע שעה.
*ניתן להמיר את השעועית הירוקה בצהובה או בקפואה ואת הבשר ב-500 גרם בשר מספר 4 חתוך לקוביות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0