קוצצים את 2 הבצלים לחתיכות קטנות ומטגנים בקצת שמן, נותנים לבצלים להשחים.
שלב 2
0 דקות
בינתיים שמים בסיר נוסף את השעועית עם מים ומביאים לרתיחה. מסננים ושוטפים. מוסיפים את השעועית הלבנה לבצל, מוסיפים את עלי התרד קצוצים, מערבבים ושמים כף אחת גדושה של רסק עגבניות.
שלב 3
0 דקות
נותנים לתבשיל להתבשל ורק בסוף מוסיפים את התבלינים. מבשלים עוד כמה דקות.
שלב 1
מתוך
3
קוצצים את 2 הבצלים לחתיכות קטנות ומטגנים בקצת שמן, נותנים לבצלים להשחים.
שלב 2
מתוך
3
בינתיים שמים בסיר נוסף את השעועית עם מים ומביאים לרתיחה. מסננים ושוטפים. מוסיפים את השעועית הלבנה לבצל, מוסיפים את עלי התרד קצוצים, מערבבים ושמים כף אחת גדושה של רסק עגבניות.
שלב 3
מתוך
3
נותנים לתבשיל להתבשל ורק בסוף מוסיפים את התבלינים. מבשלים עוד כמה דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0